Všechny moje nápady.(-:

Proč si nevylepšit dnešní den?

26. 7. 2011 15:56

Dneska není moc hezky. Prší. Je zima. Tma. Ani to slunko nesvítí. A jít někam? Ani nápad! Úplně to vybízí k tomu, aby měl člověk špatnou náladu. Co myslíte? Nebo se dneska usmíváte? Kéž by to tak bylo!(-:
Dnes jsem byla celý den doma. Nevěděla jsem, co s časem. A pak mě napadlo jít za babičkou. Moje babička je skvělá paní, se kterou si vždycky dobře popovídám.
Přišla jsem za ní, tma tam je úplně stejná, jako u nás doma.(-: Udělala nám kafe a povídali jsme si o všem možném. O prázdninách, o tom, co jsme dělali celý den, co si myslíme o počasí,...
Ze začátku jsem byla trošku ,,jako to počasí,, ale jak jsem na to postupně zapomínala, tak všechno bylo světlejší a světlejší. Možná to bylo i tím, že jsme rozsvítili. (-: Ale taky tím, že jsem našla kousek toho léta v dnešním dni. A to bylo důležité.

Je pravda, že dneska jsem celý den byla doma, venku pršelo a já jsem si říkala: ,,Co se dá dělat, zůstanu doma, stejně se nedá nic lepšího podniknout.,, A jak to dopadlo? Přišla jsem s dobrou náladou domů!
A co vy? Jste doma za počítačem a nejraději byste spali? Nevíte co dělat? Věřím tomu, že všichni, co tu jste, máte alespoň jednoho člověka, se kterým se vám dobře povídá, se kterým jste veselejší a máte tisíc důvodů, proč se smát, jako já s moji babičkou. Věřím tomu, protože jste určitě skvělí!(-: Tak co tu potom ale ještě děláte? Proč čtete můj nesmyslný článek o dnešním dni a nevyrazíte někam, kde vám bude fajn? Nebo za někým, s kým vám je dobře?
Držím vám palce!(-:

strom

Zobrazeno 6024×

Komentáře

petrcel

Docela hezký článek. Skutečně lepší, než stále jenom sedět za počítačem. Když se ale člověk podívá na tebe, tak se mi zdá, že ty ani nepotřebuješ někoho, kdo by ti zesvětlil den :-)

Stanka66

Děkuju.(-: Ale asi je pravdivý citát:,,Štěstí je to jediné, co můžeš dávat, aniž to máš.,, Nechci tím říct, že to funguje vždycky, ale někdy ano.(-:
Doufám, že se Ti daří!

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková